Verslag van het openingtoernooi

De kop is eraf!

Met dank aan Ton en Ria hebben jullie op de site de foto’s kunnen zien van het openingstoernooi afgelopen zaterdagavond. Het zag er na al die tijd weer ouderwets gezellig uit en het weer zat ook mee. Het werd direct duidelijk dat de potjes serieus werden genomen, op alle banen werden de lijnen zorgvuldig schoon geborsteld voor aanvang.
Hoewel het in de loop van de avond frisser begon te worden, waren de wedstrijden blijkbaar zo hartverwarmend dat iedereen buiten bleef genieten, hier en daar met hulp van de warme dekens van Arnolduspark. Om exact 23 uur klonk het laatste fluitsignaal, waarna het even duurde voordat de laptop van Cock was opgewarmd en de eindstanden konden worden opgemaakt en de prijsuitreiking tegen 23.30 uur kon plaatsvinden.
Bij de dames gingen de flessen wijn naar Ineke Blijleven (6-20) en Adrie Vermond (5-16) in de ene poule en naar Cora Advocaat (6-19) en Lies Mekawi (4-13) in de andere poule.
Bij de heren naar Jan Smit (6-20) en Ton Boel (6-18) en naar Drik de Kort (6-18) en René Mol (5-15).
De doosjes Oranje (troost)tompoucen waren voor Ria Smit en Marian Keizer.
Allen van harte gefeliciteerd!
Vervolgens werden de ballen verloot, de schaal met hapjes verorberd en bleef het nog tot na middernacht heel gezellig!
Wij kijken uit naar 10 net zo gezellige vrijdagavonden. Meld u aan bij onze wedstrijdleider Cock (cockbeckman@icloud.com). Zoals u in de mail van Wim de Graaf heeft kunnen lezen kan dat vooraf voor het hele programma of uiterlijk 3 dagen voor de verschillende speeldata.
Mede namens Wim, Cock, Coby en John, graag tot ziens in de competitie, hartelijke groeten,


Hans Kas