VETERANEN COMPETITIE ARNOLDUSPARK

Beste leden,

Allereerst maar het goede nieuws! Aanstaande zaterdag ( 23 april) vindt het openingstoernooi plaats; 28 leden hebben zich hiervoor opgegeven. 

De leden, die zich hiervoor hebben opgegeven worden verzocht om aanwezig te zijn om 18.45 uur om het speelschema in te zien en het bedrag van € 10 aan de penningmeester te betalen. 

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en elke wedstrijd duurt 40 minuten. Ieder speelt 3 wedstrijden en vanaf 23.00 uur is de prijsuitreiking met een hapje en drankje.

 

Toss-competitie

Het minder goede nieuws is dat slechts 24 leden gemeld hebben dat zij mee zouden willen doen aan een zomercompetitie; helaas hebben we als bestuur moeten beslissen dat het, gezien dit geringe aantal, niet mogelijk is om teams samen te stellen, die tegen elkaar zouden spelen. In plaats daarvan gaan we een toss-competitie houden, waarbij van elke deelnemer/deelneemster de punten per gespeelde wedstrijd worden bijgehouden, zodat we aan het eind kunnen bepalen wie de competitie heeft gewonnen.

 

We spelen op 10 vrijdagen; ieder kan aangeven op welke vrijdag(en) hij/ zij wil spelen; men moet dit in elk geval wel 3 dagen voor de bewuste vrijdag melden aan Cock Beckman (cockbeckman@icloud.com) , zodat hij voor die vrijdag een schema kan opstellen. Je hoeft dus niet op elke vrijdag te spelen, maar om mee te dingen om kampioen te worden moet je op minimaal 5 avonden meegespeeld hebben.

Op elke vrijdag spelen we vanaf 20.00 uur twee wedstrijden van 45 minuten achter elkaar met een korte pauze tussen de partijen. Ook na de wedstrijden is er gelegenheid voor een hapje en drankje. Deelname aan deze toss-competitie kost € 10,00.


Speeldata

De speeldata zijn: 20 mei; 10 juni; 17 juni; 24 juni; 1 juli; 15 juli; 29 juli; 5 augustus; 12 augustus; 19 augustus; op 28 augustus is er een slottoernooi met aansluitend een BBQ. 

Via bijgevoegd excel-bestand kan je al via een X bij de data aangeven op welke vrijdag(en) je wilt spelen. Graag terugsturen naar mailadres van Cock Beckman.

Maar je kan ook voor elke vrijdag je aanmelden bij Cock.

 

We hebben dit bericht aan alle VCA-leden gestuurd omdat deze nieuwe opzet wellicht aantrekkelijk is om toch op enkele vrijdagavonden gezellig met elkaar te kunnen tennissen.

Als bestuur hopen we dat velen zich hiervoor zullen aanmelden.

 Houd ook onze site (www.vc-arnolduspark.nl) in de gaten, waar deze week een stukje van de voorzitter te lezen zal zijn.

 

Namens het bestuur,

 

Wim de Graaf
secretaris