Introductie
De bestuurstafel van onze club
 
          Voorzitter: Hans Kas
          Secretaris: Wim de Graaf
  Penningmeester: John vd Zwan
Wedstrijdleider: Cock Beckman
                      PR:
 Coby vd Zwan

VC-Arnolduspark

Is de naam van de website van de veteranenafdeling van Tennisclub Arnolduspark.

De tennissport kun je tot op hoge leeftijd beoefenen maar binnen een bloeiende vereniging is er niet altijd veel belangstelling voor de oudere sporter. Dat is dan ook de reden dat er binnen onze club lange tijd geleden al een eigen afdeling is opgericht die zich specifiek richt op de “veteranen”.

Dames vanaf 40 jaar en heren vanaf 45 jaar, die lid zijn van tennisclub Arnolduspark kunnen zich bij ons aansluiten.

In de zomer organiseren wij een competitie die twaalf vrijdagavonden duurt. Er wordt gespeeld met dames en heren verdeeld over de teams die allemaal een of meerdere keren per seizoen tegen elkaar uitkomen. Na alle wedstrijden is het team met de meeste punten kampioen van het seizoen.

Naast het tennis worden er door het jaar heen ook nog wat andere aktiviteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel, een openingstoernooi voor het nieuwe seizoen en een slottoernooi aan het einde van de competitie met aansluitend een barbecue. Uiteraard zijn er binnen de grote groep deelnemers ook nog wel eens wat kleinere groepjes die met elkaar een uitje organiseren. Kortom een gezellig club sporters die bewegen erg belangrijk vinden.

Spreekt het bovenstaande u aan maar heeft u toch nog wat vragen!